Meerjarenonderhoudsprognose

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Een meerjarenonderhoudsprognose is een langetermijnplan voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties. Bureau Wiegel heeft een ruime en jarenlange ervaring op dit werkgebied en is daarom in staat u te adviseren bij deze onderhoudsprognose.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

De voordelen van een meerjarenonderhoudsprognose

Een meerjarenhoudsprognose voorkomt achterstallig onderhoud, onaangename verrassingen en onnodig hoge onderhoudskosten. U weet door middel van deze prognose welke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, de kosten hiervan en in welk stadium deze werkzaamheden gaan plaatsvinden. Goed onderhoud zorgt ervoor dat vastgoed haar kwaliteit behoudt. Door onze ervaring en deskundigheid zijn wij in staat u te adviseren over deze prognose, maar ook verlenen wij nog vele andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een haalbaarheidsonderzoek voor transformatie van vastgoed.

Profiteer van deskundigheid

Bent u geïnteresseerd in advies over uw meerjarenonderhoudsprognose? Neem contact op met ons bedrijf en vraag naar de vele verschillende mogelijkheden. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van meer informatie of uw vragen te beantwoorden. U bereikt ons door te mailen naar info@bureauwiegel.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bel dan naar +31(0)85 876 93 28. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.