Project- en bouwmanagement

Zoekt u een bouwmanagementbureau dat verstand heeft van het proces en dat u helpt met het nemen van de juiste beslissingen? Bureau Wiegel biedt expertise op het gebied van project- en bouwmanagement en helpt u graag verder.

Een bouwmanagementbureau met jarenlange ervaring

Ons bouwmanagementbureau is gespecialiseerd in het coördineren en het begeleiden van alle activiteiten die nodig zijn voor een efficiënt ontwerp- en bouwproces. Binnen vastgestelde kaders wordt zorggedragen voor de bewaking van de aspecten tijd, bouwkostenadvies, kwaliteit alsmede de projectorganisatie. Voorts wordt zorggedragen voor een gestroomlijnde communicatie en informatie, waardoor het proces van voorbereiding tot en met ingebruikname soepel verloopt. Door onze jarenlange ervaring met bouwprocessen binnen een bestaande context (renovaties, herbestemming en restauratie cultureel erfgoed) is vindingrijk en oplossingsgericht handelen vanzelfsprekend bij onze werkwijze. Met de nodige creativiteit worden oplossingen gezocht voor complexe vraagstukken, waarbij uitdagingen niet uit de weg worden gegaan.

Voorbeelden van dienstverlening

  • Procesmatige aansturing vanaf initiatieffase tot en met oplevering
  • Coördinatie van overdracht, ingebruikname en nazorg
  • Interim-management
  • Directievoering en toezicht

Vraag meer informatie over onze werkwijze

Bent u geïnteresseerd in diensten van ons bouwmanagementbureau? Wij helpen u graag bij uw bouwproces. Neem contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden. Wij verrichten ook nog andere diensten, zoals een due diligence voor vastgoed. Wanneer u meer informatie wenst, kunt u ons bereiken via info@bureauwiegel.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op