Bouweconomie - bouwkostenadvies in al haar facetten

Bureau Wiegel is een bouwkostenadviesbureau dat u graag adviseert over bouwkosten en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben jarenlange ervaring met bouwkostenadvies in opdracht van de Rijksoverheid, gemeenten, non-profit organisaties, commerciële instellingen en particulieren.

Ruime ervaring met bouwkostenadvies

De opdrachten die ons bouwkostenadviesbureau heeft uitgevoerd zijn zeer uiteenlopend van aard en betreffen zowel nieuwbouw alsmede transformatie en herbestemming. Bouwkostenadvies is meer dan enkel een calculatie. De essentie van bouwkostenadvies is niet alleen het berekenen van kosten, maar ook het overzien van het hele ontwikkelings- en bouwproces en alle invloedsfactoren daarbij. De dienstverlening betreft zowel het opstellen van (budget)ramingen als het opstellen van gedetailleerde begrotingen. Wij zijn in veel gevallen gedurende het gehele ontwikkelingsproces van vastgoed betrokken en gedurende de schillende stadia worden geleidelijk aan meer gedetailleerde begrotingen opgesteld. Regelmatig dragen wij hierbij ook zorg voor stichtings- c.q. investeringskostenberekeningen. Wij werken veelal overeenkomstig NEN 2699 “Investerings- en exploitatiekosten van onroerende zaken”.

Haalbaarheidsonderzoeken

Naast dat ons bouwkostenadviesbureau vele opdrachten omtrent bouwkostenadvies uitvoert, worden wij ook met regelmaat gevraagd voor het uitvoeren van (financiële) haalbaarheidsonderzoeken met betrekking tot de ontwikkeling van vastgoed. Het betreft zowel nieuwbouw alsmede transformatie en herbestemming. De financiële haalbaarheid wordt onderzocht en inzichtelijk gemaakt door middel van berekening van de bouw- en investeringskosten alsmede de berekening van de beleggingswaarde en bepaling van de residuele grondwaarde.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag dat ons bouwkostenadviesbureau u helpt met bouwkosten? Of wilt u graag meer informatie over de diensten van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze bouwkostendeskundige staat u graag te woord om u te helpen. U bereikt ons via info@bureauwiegel.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op