Bouwkostendeskundige

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Wilt u advies van een bouwkostendeskundige over het tot stand komen van een bouwwerk? Door een diepgaande kennis van de bouwwereld zijn wij in staat u inzicht te geven in bouw- en investeringskosten. Bureau Wiegel helpt u graag verder met de bepaling van bouw- en investeringskosten en vraagstukken over bouweconomie.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Advies over uw kosten van onze bouwkostendeskundige

Door onze gedegen kennis van bouwkosten zijn wij in staat om invulling te geven aan complexe vraagstukken en vanaf het eerste initiatief tot en met de ingebruikname risico’s juist in te schatten en de kosten te beheersen. Er wordt een inschatting gemaakt van de bouwkosten in alle fasen van het bouwproces. De bouwkostendeskundige wordt ingezet bij de initiatieffase en zal bij alle fasen betrokken blijven. Hij zal helpen om de processen en oplossingen te analyseren. Hij is gespecialiseerd in bepalen en het indexeren van de bouwkosten. Dat geldt ook voor het opstellen van een bouwkostenbegroting.

Maak gebruik van jarenlange ervaringen

Wilt u een realistische inschatting verkrijgen in de bouwkosten van uw bouwproject? Schakel dan de hulp in van onze bouwdeskundige en profiteer van deskundigheid. Neem contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden. Ons bedrijf helpt u graag bij uw bouwproces. Ook kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren bij een directiebegroting. Stuur een mail naar info@bureauwiegel.nl of neem telefonisch contact op via +31(0)85 876 93 28.