Directiebegroting

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Wilt u een directiebegroting voor uw professionele bouwplannen? Bureau Wiegel helpt u graag bij het opstellen van deze begroting. Door vele gerealiseerde projecten hebben wij ruime ervaring op het gebied van begrotingen en zijn daarom de geschikte partner om u verder te helpen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Het opstellen van een directiebegroting

Ons adviesbureau voor vastgoed heeft kennis over wat nodig is voor het opstellen van een directiebegroting. Deze begroting behoort tot de definitieve ontwerp- of bestekfase. Het is een begroting op regelniveau welke gesplitst wordt in arbeid, materiaal en onderaanneming. Alleen met kennis over actuele normen en bouwprijzen kunnen we de scherpste bouwkosten calculeren. Doordat wij al veel projecten hebben uitgevoerd hebben wij een brede kennis opgedaan op verschillende werkgebieden. Onze bouwkostendeskundige is hierdoor in staat u te helpen met het opstellen van de directiebegroting.

Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat u helpt met uw directiebegroting, helpen wij u graag verder. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner om u te ondersteunen bij de fases van het bouwproces. Neem contact op met ons bedrijf en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28. Daarnaast mag u ons altijd mailen naar info@bureauwiegel.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.