Bouwkostenraming

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Een onderdeel van onze dienstverlening is de bouwkostenraming. Dit zijn alle bouwkosten die te maken hebben met het succesvol volbrengen van een project. Bureau Wiegel heeft een ruime ervaring met het opstellen van kostenramingen in verschillende soorten projecten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een realistische bouwkostenraming voor uw bouwproces

Met een bouwkostenraming creëren we een zo realistisch mogelijk beeld van alle kosten tijdens een bouwproces. De kostenraming wordt beschouwd als een voorlopige schatting van de kosten voor een bouwproject. Een kostenraming gaat vooraf aan een bouwkostenbegroting. Ook is de bouwkostenraming een stuk minder nauwkeurig dan de bouwkostenbegroting. De nauwkeurigste berekening is de bouwkostencalculatie. Een doel van de kostenraming is om te kijken of een bouwproject haalbaar is en met de beschikbare middelen kan worden gerealiseerd.

Profiteer van onze jarenlange expertise

Wij zijn een onafhankelijk landelijk opererend adviesbureau dat ervaring biedt bij het opstellen van uw bouwkostenraming. Deze ervaring uit zich in vele gerealiseerde projecten, uitgevoerde onderzoeken en advieswerkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met ons bedrijf en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via info@bureauwiegel.nl. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar +31(0)85 876 93 28. Wij staan u graag te woord over de vele verschillende mogelijkheden.