Calculatie bouwkosten

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Heeft u hulp nodig met de calculatie van uw bouwkosten? Bureau Wiegel is een landelijk opererend bureau dat u graag hulp aanbiedt tijdens uw bouwproces. Wij zijn in staat snel en effectief te werken en u te adviseren waar het nodig is door onze jarenlange ervaring.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een professionele calculatie van uw bouwkosten

Een calculatie is een nauwkeurige inschatting van de kosten van een bouwproject en wordt vervaardigd door een bouwkostendeskundige. Zo weet u waar u financieel aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het bouwproces. Kennis van het bouwproces en kennis van de kosten zijn belangrijk voor het maken van een calculatie. Door beide zaken op een juiste manier te combineren ontstaat er een nauwkeurige en daarmee een betrouwbare calculatie. Ons bouwmanagementbureau maakt calculaties van zeer grote tot kleinschalige bouwprojecten. Onze adviseurs hebben ruime ervaring door vele gerealiseerde projecten.

Schakel onze expertise in

Bent u geïnteresseerd in de hoogte van uw bouwkosten? Wij helpen u graag om deze kosten nauwkeurig te calculeren. Neem contact op met ons bedrijf voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28. Daarnaast kunt u ook een mailtje sturen naar info@bureauwiegel.nl. Wij bespreken graag met u wat mogelijk is op het gebied van uw bouwproces.