Cultuurhistorische analyse

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Waar nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, is het mogelijk dat u te maken krijgt met een cultuurhistorische analyse. Het kan gaan om bouwwerken, landschappen of ensembles. Bureau Wiegel helpt u graag met een cultuurhistorische analyse.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Het uitvoeren van cultuurhistorische analyse

Ons adviesbureau voor vastgoed heeft ervaring in het uitvoeren van cultuurhistorische analyses. Bij deze analyses worden de cultuurhistorische waarden in kaart gebracht. Er wordt hierbij advies gegeven hoe deze waarden zo goed mogelijk verankerd kunnen worden. De analyse omvat diverse aspecten om zo een goed beeld te creëren van het erfgoed en de monumentale waarden. Wij bieden ook expertise met betrekking tot monumentenadvies. Het resultaat van de cultuurhistorische analyse geeft inzicht in alle aspecten die vanuit een cultuurhistorisch oogpunt relevant zijn voor een verbouwing of transformatie van een bouwwerk.

Schakel onze deskundigheid in

Bent u geïnteresseerd in hulp bij een cultuurhistorische analyse? Of bent u benieuwd naar onze andere projecten en diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via info@bureauwiegel.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag verder.