Monumentenadvies

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Bureau Wiegel is een landelijk opererend bureau dat graag bereid is om u te adviseren over monumenten. Wij hebben ruime expertise op het gebied van cultureel erfgoed. Wij hebben al vele werkzaamheden voor de Rijksoverheid, gemeenten, ondernemingen en particulieren verricht. Dit maakt ons de geschikte partner om advies te geven.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Professioneel monumentenadvies voor uw monument

Wij helpen u graag door middel van professioneel monumentenadvies. We houden overzicht in het proces om stagnatie en onaangename verrassingen te voorkomen. Wij helpen u dan ook graag bij de restauratie van cultureel erfgoed. Daarnaast kunnen wij ook een cultuurhistorische analyse uitvoeren of een bouwhistorisch onderzoek. Wij kunnen de lasten van tekenwerk en het schrijven van bestekken van u afnemen en u helpen bij het aanvragen van vergunningen en subsidies.

Schakel hulp in van echte specialisten

Wij zijn graag uw partner als het gaat om monumentenadvies. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via info@bureauwiegel.nl. Wanneer u telefonisch contact prefereert, belt u naar +31(0)85 876 93 28. Onze specialisten staan u graag te woord om u te informeren over onze dienstverlening en de verschillende mogelijkheden te bespreken.