Due diligence vastgoed

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Steeds vaker zien we een due diligence binnen het vastgoed, zo ook de technische due diligence. Een due diligence vindt meestal voorafgaand aan belangrijke investeringen plaats. Dit onderzoek is essentieel als het gaat om het nemen van belangrijke investerings- en aankoopbeslissingen. Bureau Wiegel ondersteunt u graag bij dit proces.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een grondige technische due diligence voor vastgoed

Bureau Wiegel is in staat u te adviseren bij een due diligence als adviesbureau voor vastgoed. Dit onderzoek is aan te raden wanneer u informatie wilt over de haalbaarheid en risico’s voor dat de definitieve aankoop plaatsvindt. Een belangrijk aspect van dit onderzoek is de technische due diligence. In een aankoop- of verkoopproces geeft de technische due diligence inzicht in de kosten en risico’s die verbonden zijn met het eigendom van vastgoed. Door een due diligence en technische duebdiligence te laten uitvoeren voor vastgoed voorkomt u onaangename verrassingen tijdens uw project. Ook kan dit ervoor zorgen dat het verkoopproces wordt bespoedigd en dat de onderhandelingspositie wordt verbeterd. Het uitvoeren van een due diligence is dus een investering, maar levert uiteindelijk vele voordelen op.

Profiteer van vakkundige specialisten

Wilt u een technische due diligence laten uitvoeren voor vastgoed? Wij helpen u graag. Daarnaast bieden wij nog vele andere diensten. Zo bieden wij expertise in monumentenadvies, bouwkostenadvies en nog vele andere diensten betreft vastgoed, bouweconomie, cultureel erfgoed en management. Bent u benieuwd naar onze projecten? Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28. U kunt ook mailen naar nfo@bureauwiegel.nl.