Haalbaarheidsonderzoek transformatie

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Een haalbaarheidsonderzoek voor de transformatie van vastgoed maakt inzichtelijk of een project realiseerbaar en haalbaar is. Wanneer u een nieuw leven wilt creëren voor gebouwen begint dit met een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren. Bureau Wiegel helpt u graag bij dit onderzoek.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Creëer een nieuw leven voor gebouwen door middel van een haalbaarheidsonderzoek

Bureau Wiegel heeft als adviesbureau voor vastgoed ervaring met het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken voor de transformatie van kerken, bedrijfsgebouwen, kantoren en overig vastgoed. Met een haalbaarheidsonderzoek worden meerdere herbestemmingsscenario’s in kaart gebracht en worden alle mogelijkheden en kansen voor bestaand vastgoed belicht.

Neem meteen contact op

Bent u benieuwd hoe ons adviesbureau u kan helpen bij een haalbaarheidsonderzoek voor de transformatie van vastgoed? Wij hebben tevens veel ervaring met cultureel erfgoed. Wij hebben voor vele instellingen al vele complexe vraagstukken mogen oplossen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een cultuurhistorische analyse. Wij helpen u dan ook graag verder met onze expertise. Neem contact op met ons bedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via info@bureauwiegel.nl of +31(0)85 876 93 28.