Waardestelling

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Een cultuurhistorische waardestelling geeft erfgoed betekenis, zodat we het kunnen identificeren en (h)erkennen. Waarderen is een werkwijze om weloverwogen met erfgoed om te gaan. Door de waarde expliciet te maken, kan er een verantwoorde keuze worden gemaakt over wat we willen behouden.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Een professionele waardestelling vervaardigen

Een bouwhistoricus verzorgt een bouwhistorisch onderzoek. Dit onderzoek resulteert vaak in een waardestelling. Op basis hiervan worden de historische waarden van een gebouw of complex weergeven. Deze waarden zijn belangrijk wanneer u een omgevingsvergunning gaat aanvragen. Bureau Wiegel helpt u graag met het vervaardigen van deze waardestelling. Daarnaast kunnen wij u ook diverse andere werkgebieden van dienst zijn. Zo is Bureau Wiegel tevens gespecialiseerd in project- en bouwmanagement, maar ook hebben wij een ruime ervaring als het gaat om alles binnen het cultureel erfgoed.

Schakel hulp in van echte specialisten

Heeft u hulp nodig bij de waardestelling van uw gebouw, complex of pand? Ons landelijk adviesbureau heeft al veel projecten mogen realiseren en uitvoeren. Ziet u een samenwerking met Bureau Wiegel zitten? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op met ons bedrijf via +31(0)85 876 93 28. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@bureauwiegel.nl. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.