Restauratie cultureel erfgoed

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Bureau Wiegel heeft ruime ervaring met restauratie van cultureel erfgoed. Wij zorgen ervoor dat een monumentaal of cultuurhistorisch waardevol gebouw weer in goede staat wordt gebracht en behouden blijft voor de toekomst.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Restauratie van cultureel erfgoed professioneel uitvoeren

Door onze ruime kennis over cultureel erfgoed zijn wij in staat u te helpen bij de restauratie. Wij verrichten werkzaamheden in opdracht van onder andere de Rijksoverheid, gemeenten, ondernemingen en particulieren. Ook voeren wij bouwhistorisch onderzoek uit. Hiermee krijgt u inzicht in de bouwgeschiedenis en de historische waarden van het culturele erfgoed. Bij dit onderzoek hoort ook een waardestelling. Daarnaast helpen wij u ook door middel van monumentenadvies. Het is belangrijk om goed voor ogen te hebben om welk type monument het gaat en wat hier allemaal bij kan en mag. Wij helpen u graag bij de restauratie van uw cultureel erfgoed.

Profiteer van de juiste expertise

Ons adviesbureau heeft door de vele gerealiseerde projecten ervaring in restauratie van cultureel erfgoed. Wij helpen en adviseren u graag. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem contact op met ons bedrijf via info@bureauwiegel.nl. Wij zijn daarnaast ook telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28.