Restauratie cultureel erfgoed

✔ Cultureel erfgoed

✔ Expertise uiteenlopende vakgebieden

✔ Oplossen complexe vraagstukken

Bureau Wiegel heeft een ruime ervaring als het gaat om de restauratie van cultureel erfgoed. Wij zorgen ervoor dat een monumentaal of cultuurhistorisch gebouw weer in goede staat wordt gebracht voor het heden en natuurlijk vooral voor de toekomst.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Restauratie van cultureel erfgoed professioneel verrichten

Door onze ruime kennis over cultureel erfgoed zijn wij in staat u te helpen bij de restauratie. Vanwege de detaillering en kwetsbaarheid gaan wij nauwkeurig en behoedzaam te werk bij de restauratie van uw cultureel erfgoed. Wij verrichten werkzaamheden in opdracht van onder andere de Rijksoverheid, gemeenten, ondernemingen en particulieren. Ook voeren wij bouwhistorisch onderzoek uit. Hiermee krijgt u inzicht in de bouwgeschiedenis en de historische waarden van het culturele erfgoed. Bij dit onderzoek hoort ook een waardestelling. Daarnaast helpen wij u ook door middel van monumentenadvies. Het is belangrijk om goed voor ogen te hebben om welk type monument het gaat en wat hier allemaal bij kan en mag. Wij helpen u graag bij de restauratie van uw cultureel erfgoed.

Profiteer van de juiste expertise

Ons opererend adviesbureau heeft door vele gerealiseerde projecten ervaring in restauratie van cultureel erfgoed. Wij helpen en adviseren u graag. Bent u geïnteresseerd in onze hulpverlening? Neem contact op met ons bedrijf via info@bureauwiegel.nl. Wij zijn daarnaast ook telefonisch te bereiken via +31(0)85 876 93 28.